3 december 2019

Transformatie in deze tijd

 

Deze tijd. Bewustwording, wakker worden, momenten van volledige synchroniciteit. Steeds meer mensen herkennen het, beginnen te voelen dat het niet alleen voor die paar guru’s is weggelegd, ontwaking. Deze tijd.
Niet alleen gekenmerkt door de momenten van bliss, waarin een puzzelstukje op zijn plek valt, in het moment, juiste kans, perfecte gelegenheid.

Ook gekenmerkt door transformatieproces op transformatieproces. Afgedaan als burn-out of overspannen zijn. Ruimte in bewustzijn, oude patronen vallen weg. Voelt als een stroomversnelling, handen los, weerstand laten gaan, rust nemen en laten gebeuren.

Zo’n transformatieproces, niet te plannen. Valt vaak samen met een heftige gebeurtenis, zonder keuze wordt het transformatieproces in gang gezet. Je wens was er, er bewust voor kiezen, liet niet op zich wachten. Het luistert naar jouw wens, vaak onbewust, waardoor er een stuk los wil komen, op wil lossen.

Liefde, het verlangen naar Liefde, verlangen vanuit Liefde, is de trigger. Die liefde zet aan om zelfs je grootste angst aan te gaan. Of het verlangen forceert dat, of je kiest er bewust voor. En dan handen los, mee stromen.
Lief zijn voor jezelf, lief voor je lijf. Vertrouw, Vertrouw, wees zacht en schrik niet van de kwetsbaarheid. Een poosje tot jezelf komen en dan zien wat zich wilde laten zien. Weer een stap dichter naar je ware Zelf, je pure kern.

Transformatie, deze tijd.

Liefs,
Marije

 

Met Human Design consulten begeleid ik ook bij deze processen. Vanuit jouw basis.