21 december 2020

Hoe geef je gas?

 

Juist in deze tijd wil je je energie kunnen gebruiken, gas kunnen geven. In beweging blijven, kunnen blijven creëren, een nieuwe richting inslaan of jezelf leren zien!
Energie gebruiken op de manier die bij jou past volgens je Human Design.

De laatste maanden krijg ik verrassend veel Manifesting Generators op consult. Het Human Design type met véél energie en met de noodzaak om op hun eigen manier regelmatig plankgas te geven! De vraag die ze stellen is “hoe” en “hoe intens mag ik zijn?”.

Intens zijn

Dit kan bijvoorbeeld zijn door de intense emoties letterlijk tot uiting en tot rust te krijgen door intensief sporten. Of door een uitbundige avond met vrienden. Of door de relatie nieuw leven in te blazen. Of door de passie in hun werk kwijt te kunnen, gezien, gehoord worden!

Ieder individu heeft het nodig om z’n energie in beweging te houden of weer te krijgen. De Manifesting Generator des te meer, op de juiste manier. Omvallen van teveel activiteiten kunnen ze niet, vermoeid raken van inefficiënt zijn of te weinig activiteit kan heel goed.

(Te)veel mogen zijn, intens mogen zijn, dat is nodig om te weten als Manifesting Generator! Leer jezelf kennen, waar ligt jouw gaspedaal? Hoe bereik jij bevrediging?

Liefs,
Marije

 

Informatie over de verschillende Human Design consulten vind je hier.

Voor direct contact stel je vraag hier.