Studiecoach

Je kunt voortaan ook bij mij terecht voor advies op het gebied van de ouder kind relatie. Als studiecoach kan ik je bijstaan om de relatie tussen volwassenen en tieners te verbeteren. In zijn algemeenheid richt ik mij als studiecoach op jouw talenten en hoe je in contact staat met anderen.
Neem contact op

Welke elementen belangrijk zijn bij intermenselijk contact

Ik als studiecoach weet welke elementen belangrijk zijn om goed contact te maken met anderen en dus ook met een tiener. Want de situaties veranderen steeds. Probeer maar eens uit te leggen waarom jij bij persoon A heel zeker van jezelf bent en je bij persoon B de energie weg voelt lekken. Ik als studiecoach kan je helpen bij het weer focus krijgen en hoe je weer geïnspireerd kunt raken. Inspiratie kan soms ver te zoeken zijn en plaats hebben gemaakt voor druk in je hoofd.

Tieners worden vaak nog niet voor vol aangezien

Ook belangrijk is altijd de intrinsieke motivatie, zeker op het moment dat er urgentie is. Je merkt aan de tiener dat er onvoldoende aansluiting is bij wie hij of zij zelf nou eigenlijk is. Vaak worden ze nog net voor vol aangezien. Vaak hoor je van de buitenwacht vervolgens dat er iets in de houding van je tiener niet in orde is. Ik als studiecoach kan je begeleiden in dit proces. Ik kan je helpen en handvatten geven om jouw tiener weer goed te kunnen begeleiden.

Studiecoach

Ideaal als jij als volwassenen je tiener beter wilt leren begrijpen

Als studiecoach kan ik in twee consulten al helder aangeven hoe doorgaans de wisselwerking tussen mensen verloopt. Uiteraard kun je na die twee consulten een vervolg aan de coaching geven. Zeker is dat dergelijke consulten gegarandeerd zorgen voor meer zelfvertrouwen en kracht. Ik verzorg consulten aan tieners of volwassenen om de onderlinge betrekkingen te verbeteren. Ideaal voor als je als volwassenen je kind beter wilt leren begrijpen. In de algemeenheid geef ik consulten een workshop die als doel hebben om te leren waar jouw kracht precies zit en waar jouw energie van gaat stromen.

Intermenselijk contact is niet altijd even gemakkelijk

Intermenselijk contact is niet altijd even gemakkelijk. Er spelen dan processen die soms bijgestuurd of aangepast moeten worden. Dat is precies waar ik als studiecoach jou bij kan helpen. En dat is iets wat ik bijzonder graag doe.