Ouder kind relatie

Onder meer als studiecoach kan ik je bijstaan bij het verbeteren van de ouder kind relatie. Behalve dat ben je bij mij ook aan het juiste adres om te leren gevoelens te onderscheiden en voor het antwoord op de vraag ‘wat ik nu voel, is dat van mij?’ Ook zelfvertrouwen komt aan de orde. Nu komt bijvoorbeeld de vraag aan de orde waarom jij bij de ene vol vertrouwen bent terwijl de energie bij weer een ander als vanzelf weglekt. Verder komt aan de orde hoe je meer focus krijgt en hoe je weer geïnspireerd kunt raken om minder druk in je hoofd te ervaren.
Neem contact op

Ouder kind relatie kan flink onder druk komen te staan

De ouder kind relatie kan flink onder druk komen te staan, zeker in de tienerjaren. Je merkt dat bijvoorbeeld aan je tiener als die weinig aansluiting vindt bij wie hij of zij is. Tieners worden niet altijd voor vol aangezien, terwijl er wel zomaar gesteld kan worden dat jouw tiener een verkeerde houding heeft. Je ziet de worsteling en ziet dat er om de tiener heen te weinig begrip is. In het kader van de ouder kind relatie kan ik je handvatten bieden die je helpen om jouw tiener te begeleiden. De handvatten zorgen bovendien voor intrinsieke motivatie bij de tiener.

Oosterse en Westerse wetenschappen

Al in twee consulten kan ik je helder uitleggen hoe de tiener in het leven staat in relatie tot zijn of haar omgeving. Uiteraard kun je daarna alle vragen die je hebt stellen. In alle gevallen zorgen deze consulten voor behoorlijk meer zelfvertrouwen en kracht. Onder meer bij het verbeteren van de ouder kind relatie maak ik gretig gebruik van Human Design. Dit is een systeem dat bestaat uit Oosterse en Westerse wetenschappen. Deze wetenschappen zorgen voor zelfinzicht. Vanuit deze wetenschap leer je hoe je in je kracht staat in relatie tot anderen. Zelf noem ik dat uniek en toch verbonden.

Ouder kind relatie

Geen pasklare oplossingen voor de cliënt

Ik ben ook in te schakelen als life coach. In dat kader begeleid ik mensen in het bereiken van hun doelen. Ik geef geen pasklare oplossingen voor de cliënt. Wel stel ik gerichte vragen die de cliënt bewust maken van belemmerende denkbeelden die in het hoofd zitten. Door voor een life coach te kiezen, kom je beter in je kracht te staan. Een life coach in Haarlem helpt je om beter opgewassen te zijn tegen het leven.