Life coach Haarlem

Je kunt mij ook prima aanstellen als life coach in Haarlem. In kan je als life coach in Haarlem op verschillende vlakken van dienst zijn. Als life coach in Haarlem begeleid ik mensen in het bereiken van doelen. Ik geef mensen geen pasklare oplossingen voor bepaalde problemen. Wel laat ik mensen bewust worden van eventueel aanwezige beklemmende denkbeelden in hun hoofd.
Neem contact op

Handvatten die zorgen voor meer focus en inspiratie

Ook als life coach behandel ik onderwerpen als het leren onderscheiden van gevoelens en zelfvertrouwen. Hoe is het mogelijk dat je bij meneer A vol vertrouwen bent, terwijl dit bij meneer B heel anders is en je de energie als het ware weg voelt lopen. Als life coach kan ik handvatten bieden die zorgen voor focus en inspiratie en kan ik ook de relatie tussen jou als ouder en jouw kind verbeteren.

Hoe kom je beter in je kracht te staan?

Centrale vraag die ik als life coach stel is hoe jij beter in je kracht kan komen te staan. Ik ondersteun mensen zodat ze beter in hun leven staan. Of anders gezegd; ik help mensen waardoor ze beter opgewassen zijn tegen het leven. Ik als life coach in Haarlem kan ook mensen helpen waardoor ze beter om leren gaan met stress en conflicten. Doel is om mensen die mij als life coach Haarlem inschakelen meer energie te geven en ze te helpen om positiever in het leven te staan.

Life coach Haarlem

Hulp bij het verbeteren van de band met jouw tiener

Als coach kan ik ook ouders helpen hun relatie met hun tiener te verbeteren. Zeker in de puberteit kunnen zich wat dat betreft moeilijke situaties voordoen die te maken hebben met houding en een weinig begripvolle omgeving. In dat kader bied ik een aantal handvatten aan die moeten helpen om meer begrip te krijgen voor je tiener, om zo de band tussen ouder en kind uiteindelijk te helpen verbeteren.

De doelen van mensen kunnen heel erg verschillend zijn, ik kan in alle gevallen ondersteuning bieden

Je kunt mij als life coach in Haarlem dus breed inzetten. Het bereiken van jouw doelen staat centraal, al kunnen die doelen dus heel verschillend zijn. Het leven is niet altijd even gemakkelijk. Ik bied allerlei handvatten aan die mensen meer opgewassen moeten maken tegen het leven. En daar slaag ik, zonder onbescheiden te willen zijn, toch heel aardig in.